BERG

Piloter som har tagit sin Studentlicens och vill komplettera med bergsbehörighet för att få flyga från berg med högre fallhöjd än 100 m. Vi anordnar även bergskurser efter önskemål i Spanien. Teori för berg och flyg från berg där planering av flygning, inflygning och landning övas.

Inträdeskrav: Se detaljer.

Kursmoment: Teoriutbildning, Värdering av flygställe, Planering före flygning: start, flygvägar, inflygning och landning, Startförberedelse och start med god kontroll och korrekta korrigeringar, Flygning och landning enligt planerad flygväg med god kontroll och orientering

Priser 3.500 Kr

Befogenheter: Piloten får flyga höjdflyg med start från berg

Nedan är bilder från både El Palomaret (berg) & Santa Pola (hang) och är tagna av Oliver Torlo, en av TP-Sport’s tidigare studenter.

KURSANMÄLAN

Samtliga kurser startar löpande. Det blir ibland därför kursstarter med kort notis. Om du är intresserad av att gå en kurs, anmäl dig då så snart som möjligt eftersom vi alltid har begränsade platser. När du har blivit antagen till kursen får du en länk där anmälningavgiften kan betalas. Notera att hela kursavgiften skall betalas innan kursens start.


    StudentVinschHangParamotorP1P2PM1PM2

    Kursavgift