Apco Game 42, EN-B

43,000kr

GAME42 Tandemflygning är alltid mycket spännande för en passagerare första gången, men med den här skärmen ger också så mycket tillbaka till piloten!

GAME 42 känns mycket mer som en singelskärm än en tandem. När du flyger kommer du snart glömma att det är en tandem över huvudet, eftersom den här termikmaskinen kurvar du dig så lätt upp till toppen av blåsan – och allt detta med en vän ombord. Livslängden,kvaliteten och flygkänslan de viktigaste parametrarna för tandempiloter.

Apcos välkända Gelvenor-duk har visat sig under många år som det bästa som finns på marknaden för hållbarhet och livslängd. En noggrann blandning av Gelvenor och andra lättare typer av tyg och material, kommer att ge kommersiella piloter betydligt fler flygtimmar före den är uttjänt, jämfört med marknadsstandard.

Game 42 är lika bra för både friflygning som för tandemflyg med motor. Dess enastående prestanda och korta startstäcka möjliggör tandemflygning även med inte bara de starkaste motorerna, vilket gör det till ett utmärkt val för många lätta tandemtrikepiloter.

Game 42 är certifierat i EN-B. APCO utförde också en egen grundlig intensiv testflygsutprovning för att verifiera att vingen är i linje med förväntningarna på varje parameter.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Game 42 42
Area, flat 42.5
Area, projecerad 37.1
Spännvidd, flat 15.1
Spännvidd, projecerad 11.9
Sidoförhållande, flat 5.4
Sidoförhållande, projecerad 3.93
Korda, grund 3.42
Korda, ände 0.78
Antal celler 52
B-linornas längd 9.1
Antal meter lina 457
Skärmens vikt (kg) 8.4
Startvikt paramotor total (kg) Upp till 326
Startvikt friflyg total (kg) 140-230
Klassning EN-B / LTF B

Mer information

Färg

Grön/Vit/Blå/Lila, Svart/Vit/Gul/Lila, Vit/Orange/Blå

Klassning

EN B

Tillverkarens hemsida

Titel

Till toppen