• Enastående prestanda för en EN A klassad skärm med maximal säkerhet och lekfulla egenskaper. Future är en perfekt skärm för skolning och utveckling. En skärm för skolning och tiden därefter. Excellent rollstabilitet, kollapsresistent och  glidprestanda utan motstycke. Future är den optimala skärmen för utveckling, under grundutbildning och därefter. Dess kompakta form och sidoförhållande (AR) gör att Future är en skärm som är enkel och säker att lära sig flyga med. Vår "shark nose" profil och 3-linekonfiguration ger Future en enastående glidprestanda och stabilitet för de första distansflygen.  
 • Som namnet antyder är KARISMA en vinge med egen personlighet. Det är den typ av vinge som ger den bästa flygupplevelsen från nybörjare till mellastadiepiloter. Konstruerad med eleverna i åtanke, att växa i med instruktörens feedback, KARISMA har en ny speciellt utvecklad APP-typprofil (Sharknose), som är till för att bidra till skärmens höga säkerhet genom att öka och behålla det inre trycket över hela hastighetsområdet. Det är ett stort steg i passiv säkerhet, men ett ännu större steg för att ge piloten en härlig flygupplevelse. KARISMA är välbalanserad och kombinerar perfekt skärmkontroll med utmärkt prestanda och pilotvänligt beteende. KARISMAN:s  mycket startvänliga egenskaper ger en lätt, välkoordinerad , säker start och markhantering. Nybörjare får en skärm med stor potential att växa vidare i.
 • APCO Thrust är en av de skärmar i vårt sortiment som funnits längst och nu utvecklats till 5:e generationen. Handlingen är förbättrad - vingen är nu mer smidig, reagerar snabbare med mindre bromstryck. Thrust V är en nybörjar/intermedia klassisk kombiskärm för både PG & PM, som är enkel att använda, säker och lätt att utvecklas med. Starta och landa - I motsats till reflexprofiler, har Thrust V en höglyftande profil. Detta gör det möjligt att starta och landa med lägsta möjliga hastighet. Denna vinge är även perfekt för skolning genom sina förlåtande och säkra egenskaper.
 • FLOW Cosmos är tillverkad med flygglädje som högsta pioritering. Med det i åtanke koncentrerade FLOW sig på förfinad hantering och högt glidtal. Kombinerat med hajnosprofil, optimerad linplan samt mycket effektivt speedsystem, har FLOW lyckats få den som "Low end B"- alltså i den säkraste delen av EN B-klassen, som gör den lämplig även för en duktig ny elevlicensare som vill  ha en skärm att växa i. Flygningar över 200 km uppnåddes lätt under utvecklingsfasen. Den höga passiva säkerheten gör den perfekt för piloter som vill utvecklas mot att bli Cross-Countryflygare. Alla piloter kommer att njuta av den sköna och välkoordinerade känslan, samt det fantastiska glidet och prestandan som Cosmos levererar.
 • Hybriden representerar den första vingen i den här klassen - en ny kategori av vinge i vår sport, med oöverträffade flygegenskaper. Denna unika design kombinerar en klassisk dubbel profil med "singel skin", som tillsammans blir en hybridprofil. APCO HYBRID är extremt lättstartad och har låg vikt (3 kg), vilket gör den till även Hike & Fly-fantasternas favorit. Certifierad i EN-B kategori (inväntar DGAC), med alla utom 2 manövrar klassade som EN-A. Detta indikerar att det är hög säkerhet i denna unika design! Men om vi lägger "hypen" åt sidan - Den här vingen måste man helt enkelt prova för att tro på det.
 • Den nya Vista V -2021 har förbättras på flera viktiga punkter: Den är 3D-skuren med "Sharknose", vilket ger effektivare trycksättning,  samt mer exakt och "renare" översegel.  Det bättre trycket bidrar till optimal prestanda och säkerhet. Trots att det är en avancerad 3-linerskärm, passerade den certifieringen med nästan alla manövrer i A-kategorin! Vingen levererar en otroligt lugnande känsla av säkerhet till piloten, som ökar självförtroendet och du blir en bättre pilot. Vista V kommer att vara den perfekta följeslagaren för piloter som vill växla upp från en A-skärm när man vill utveckla sig som termik och XC-pilot. Vista V – har det berömda siliconbehandlade Gelvenortyget, som ger skärmen betydligt längre livslängd. Vista V finns även i en lättare Hike & Fly version (2.000:- extra), samt en version med bärremmar för motor. Pitchstabiliteten gör den även till en mycket trevlig paramotorvinge eftersom den skär jämnt och stabilt genom luften och påverkas nästan inte av liten turbulens. Detta i kombination med sin prestanda gör den till en mycket effektiv paramotorvinge, perfekt för elektriska motorer eller motorer med låg effekt.
 • FLOW Freedom är FLOW's nya high EN-B. En avancerad skärm där inga kompromisser har gjorts för att åstadkomma en perfekt balans mellan prestanda och passiv säkerhet. Freedom är byggd med stor andel lättviktsmaterial. För lång hållbarhet med låg vikt har Porcher Skytex 27g använts. Lättviktmaterial leder inte bara till låg vikt utan även packvolymen kan hållas liten. Andra fördelar med lätta skärmar är den förbättrade handlingen och gynsamma beteendet efter inslag jämfört med skärmar med normal vikt. Starter i nollvind är också något som har lagts stor vikt vid. Som namnet indikerar, Freedom är konstruerad för att ge piloten en känsla av frihet att uforska det okända och upptäcka nya horisonter. Med "hike and fly" i åtanke erbjuder skärmen ett brett fartregister och stabilitet när den flygs i utmanande förhållanden. Kombinationen av "shark-nose" och den interna strukturen kombinerad med lättviktsmaterial, gör Freedom till den perfekta skärmen för varje seriös äventyrare.
 • F1 är i en klass för sig! En XC-vinge tänkt för klassiska tävlingar - en snabb, effektiv skärm, men ändå smidig som en slalomvinge när du vill. Kombinationen av ett högt aspektförhållande  och en full reflexprofil ger prestanda och effektivitet i ett användarvänligt paket som kommer att ta varje erfaren pilot till nästa nivå!
 • FUSION Light är lättviktsversionen av Fusion och finns tillgänglig i storlekarna S, M och ML. Storlek XS är under utveckling. Genom att använda Porcher Skytex 27g och lättvikts dyneema risers så är Fusion Light livligare, lättare. mer kompakt och har ett mer direkt beteende och känsla. Vi har lyckats förbättra fartområdet och övergripande prestanda något. vilket har gjort vår EN C skärm ännu bättre.  Denna skärms "fun factor" och praktiska prestanda är helt fantastisk.
 • FUSION är Flow Paragliders nya EN-C 2019 - med det senaste i skärmkonstruktion, direkt hämtat från erfarenheterna från XC-Racer och den nya framgångsrika tävlingsskärmen Spectra CCC. Finns nu att beställa i storlekarna M och ML.
 • Flow XCRacer är vår EN-D 2-linors skärm utformad för den erfarna piloten. XCRacer är en skärm gjord för piloter som jagar XC-rekord eller toppen på pallen och som kunnat konkurrera med de vassaste CCC-skärmarna på stora tävlingar. XCRacer bygger på ett koncept där alla de senaste innovationerna och tekniker tillämpas, som ger maximal effektivitet, säkerhet och prestanda i sin klass. Sharknoseprofilen ger en enastående kurvstabilitet och effektivitet vid glid. XCRacer har optimerad lyftkoefficient kombinerad med mycket lågt motstånd. XCRacer ger piloten inspirerande självförtroende i den stabilitet som man söker i en modernt högpresterande 2-linors skärm. Stabiliteten upplevs i hela hastighetsområdet, från trimhastighet till full acceleration.
 • Flow Paragliders tvåliners tävlingsvinge, Spectra, har CCC-certifierats precis innan Bright Open 2019 och som designer Felipe Rezende flyger där. Spectra är ett fullblod för tävlingseliten, med prestanda och flygegenskaper i absolut högsta klass. Felipe säger att Spectra CCC kombinerar alla företagets designkunskaper i en unik och vacker vinge som han beskriver som "I yttersta framkant av skärmdesign med högsta prestanda och säkerhet som går hand i hand". I synnerhet säger Flow att de är mycket nöjda med vingens stigförmåga i termiken och det imponerande glidet i full hastighet. Den är stabil och bästa prestanda i alla hastigheter, samt har en fin lekfull handling. Minst 9 piloter flyger med Spectra CCC i PWCA:s Superfinal i Brasilien 2019!  Enso- och Boomerangflygarna kommer att få det tufft! "When light passes through a prism a range of different colours is produced" // FLOW
Till toppen